老六论坛 »论坛 图片下载区 应用板块 查看内容

小姐!别耽误我上分!Miss!Don‘t Affect my Rank!

• 打卡等级:无名新人
  • 打卡月天数:0
  • 打卡总奖励:4
  • 最近打卡:2025-09-05 22:43:54

0

主题

0

回帖

104

积分

筑基期

积分
104
游戏介绍:
本作是一款包含轻度养成的视觉小说,操作主角与两位女孩展开追梦与情欲的故事!

【游戏角色】
樱岛茜 CV:水野七海

与男主一起打闹长大的青梅竹马,因为小时候男主一次无意间的帮助,两人走到了一起。在高中毕业时正式交往,但几年后因无法忍受他的直男癌而分手。

平时对学习和生活十分干练精明,因此从小就是学霸,在这方面经常数落男主。但在游戏上,两人的地位则完全相反。

森宫铃香 CV:麦咲轮紫葵

男主租屋处的邻居。她的丈夫长期出差,因此长期被强烈的心理和生理需求所折磨,逐渐对隔壁这个有些幼稚的大男孩产生了莫名的好感。

对外是性格温柔婉约、会照顾人的大姐姐,但她的内心深处似乎隐藏着严重的家庭问题。

【游戏特色】
❤️ 2名女主角全程日语配音
❤️ 2名女主角可进行H互动和调教
❤️ 4K高质量动态HCG
❤️ 视觉小说+经营养成玩法
❤️ 单手操作,畅快体验
❤️ 角色换装+角色Live2D交互

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Раніше думала, що відмінно знаю як готувати, але в останні місяці мої страви стали одноманітними і повторювалися. Подружка підказала мені подивитися оригінальні рецепти, але я не знала, з чого почати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Виявилося, що є безліч сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Я була в захваті від категорії з ексклюзивними стравами та рецептами національних кухонь. За останній місяць я освоїла страву італійської гастрономії, тайської та а також іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я відчуваю себе справжнім кулінаром. Я навіть почала вести щоденник, де записую всі нові рецепти, які спробувала
Сайт tururutu

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею були, м'яко кажучи, напруженими. Я могла спалити яєчню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перші два тижні я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але голод — не тітка, і настав момент істини.

На сайті найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Невже ти готуєш?".

Коли я підняла кришку, то очам своїм не повірила. Це була справжня страва! Справжнісінькі голубці! Ми з'їли все за півгодини.

Тепер ми з мультиваркою - друзі. Вона рятує мене щоразу: нічого не пригорає, не википає і не стріляє олією. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Раніше я була переконана, що приготувати смачний бульйон неймовірно важко. Мої експерименти зазвичай перетворювалися на каламутну рідину з сумнівним ароматом, а яловичина нагадувало підошву. Саме через це я обмежувалася швидкими розчинними супами, хоча завжди мріяла про ту саму наваристу, прозору та запашну юшку, яку подавали в ресторанах.

Все змінилося, після того як я знайшла в мережі сайт Майстер вдома. Там було стільки всього цікавого! Вивчаючи різноманітні рецепти, я знайшла той найголовніший — «Яловичий бульйон з овочевими галушками». І хоч я вирішила поки що обійтися без галушок, технологія приготування став для мене справжнім одкровенням.

Процес приготування виглядав так:

1.  Як було зазначено з [я обрбрала яловичину на кістці — найкраще для цього підходить гомілка. Поклала м'ясо в каструлю та залила холодною водою, повністю зануривши продукт.
2.  Поставила каструлю на сильний вогонь на сильному вогні. На цьому етапі критично важливо — зняла весь шум, що піднявся. Колись я нехтувала цією процедурою, і бульйон виходив каламутним.
3.  Зменшила вогонь до мінімуму, щоб вода ледь-ледь тремтіла. Додала головку цибулі, корінь моркви, лаврушку, чорний перець горошком і трішки солі. Варилося це все майже на три години, під кришкою.
4. Перелила зварене через друшляк або сито. Він виявився кришталево чистим, з приємним золотавим кольором і таким насиченим ароматом, що в домі запахло справжнім домашнім затишком.

Тепер я часто повертаюся до цього рецепту. Його використовую як базу для крем-супів та заправок, чи просто частуванням самі по собі, яку я подаю із зеленню та домашніми грінками. І щоразу, коли кушту свого кулінарного шедевру, я згадую той самий сайт, завдяки якому я пізнала магію ідеального бульйону.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Все почалося з того, що в невеличкому кафе нашого міста я спробувала справжні хінкалі. Їхній неповторний смак — це було кохання з першого укусу. Вдома я вирішила, що обов'язково навчуся робити їх удома.

Спочатку все йшло не дуже вдало. Тісто рвалося, хінкалі були негарними, а той самий сік — геть витікав. Я вивчала різні рецепти, але не вистачало дрібниці. Тоді я згадала про рекомендації майстрів і зайшла на сайт https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.

Озброївшись новими знаннями, я знову взялася до справи. Тісто було ідеальним, м'ясо — соковитим, а замість звичайного защіпування я вперше зробила правильний "хвостик" з багатьма складочками. І ось воно, радість! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, виявилася ідеальною — з запашним бульйоном, що так смакує. З того часу мої рідні замовляють тільки хінкалі, ніж інші страви, і я з радістю тішу їх цією маленькою грузинською радістю.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Зізнаюся чесно, раніше я ставилася скептично до того, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки плутався під шиєю, додавав непотрібної масивності, і взагалі — можна скористатися парасолькою. Я захоплювалася куртками з хутряними комірами, здавалося, що це є ознакою доброго смаку.

Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Довгий шлях додому перетворився на випробування стихією за кілька кілометрів від дому, забувши парасольку вдома, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. У той момент я з розумінням дивилася на перехожих, які просто натягнули капюшони й пішли собі далі.

Наступного ж дня я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не натрапила на ідеальний варіант — сучасну, якісну і надзвичайно зручну. Якби раніше усвідомлювала переваги таких моделей, то вже давно б насолоджувалася комфортом. До речі, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які точно сподобалися б мені тоді.

З того часу моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від яскравого сонця. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Раніше я ставилася з побоюванням до цієї страви. Мені уявлялося, що це під силу лише професіоналам: то курочка буде пересушеною, то шкірка підгорить, то всередині буде сирим. Я готувала тільки шматочки на сковорідці — простіше й надійніше.

Ситуація кардинально змінилася, коли зателефонували друзі, що будуть за годину, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Почала згадувати кулінарні уроки мами, які отримувала від досвідчених господинь. Я відкрила десятки сайтів із рецептами, визначилася з градусами та тривалістю, чим натерти, щоб було соковито, і як не перетримати її.

Основним страхом було, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли побачила результат своєї праці з хрусткою шкіркою, зрозуміла — вийшло! Вона була ніжною та м'якою, прекрасно підсмаженою і неймовірно смачною. Компанія була щасливою, а я більше не боялася експериментувати.

До речі, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я знаходила натхнення для маринаду для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — моя коронна страва, яку я частую гостей і балую домашніх. І найприємніше, що духовка робить усе сама, поки духовка робить свою справу.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
WEM.UA — це новітній український веб-проєкт, розроблений для широкої аудиторії, хто хоче знайти відповіді на нагальні питання. Сайт функціонує у форматі блогу, де публікуються лайфхаки та несподівані відомості з різних галузей.

Наповнення ресурсу охоплює безліч тем: від догляду за собою та рецептів до актуальних юридичних тем (наприклад, уточнення статусу військовозобов'язаного) та мовних тонкощів. Найпоширеніші заголовки статей починаються зі слів "Як...", "Чи можна..." чи "Як правильно...", що спрощує пошук для отримання потрібної інструкції. Публікації на сайті написані легкою для сприйняття манерою, що робить складні теми доступними для будь-якого читача.

Ресурс має чистий сучасний дизайн з можливістю перемикання на темний фон, інтуїтивно зрозумілу структуру за розділами та архівом. WEM.UA орієнтований на задоволення щоденної цікавості відвідувачів та публікацію їм корисної інформації для подолання побутових, законодавчих та навчальних питань в Україні.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Коли наша родина задумала оновити ванну кімнату, то на перший погляд здавалося, що впораємося швидко: закупити все необхідне та оплатити роботу — і за два тижні все буде готово. Але на практиці стало зрозуміло, що легких ремонтів не буває.

Ми зрозуміли, що справжні витрати складається не лише з того, що написано на цінниках. Тому ми опановували науку кошторисів на власному досвіді, і тепер я хочу розповісти про наші помилки.

Етап перший. Починаємо з демонтажу

Перше, про що часто забувають — це вартість демонтажу старого покриття, будівельний безлад та підготовчих робіт. Ілюзія, що, що це легко зробити власноруч, на практиці за зняття покриття зі стін, стяжки та труб потрібно закладати окрему суму. Ми відклали на це близько певного резерву, і не помилилися.

Чорнові роботи. Чорнові матеріали — основа всього

Про це чомусь завжди забувають. Усі ці "сірі" матеріали — усе це "з'їдає" бюджет, і досить відчутних. Багато хто починає з вибору дорогої сантехніки, а потім з'ясовується, що на чорнову підготовку грошей уже не передбачено. Ми склали кошторис на чорнові матеріали першими.

Електрика та сантехніка. Інженерні системи під штукатуркою

На етапі чорнових робіт, треба подбати про приховані системи. Тут економія найнебезпечніша — якщо щось вийде з ладу після того, як усе вже гарно, ремонт доведеться робити заново. Ми витратили тут на 20% більше, ніж планували, бо зробили додаткові розетки.

Оздоблення. Чистові матеріали: плитка, санфаянс, змішувачі

Тут можна дати волю творчості! Але ми зрозуміли одну річ: ціни скрізь різні. Брендову плитку варто шукати зі знижками, а для менш помітних зон придбати практичніший матеріал. На сантехніці економія недоречна — заміна дешевого змішувача через пів року "з'їсть" всю економію.

Крок 5. Скільки коштує праця

Кожен хоче отримати свою ціну. Будь-яке ускладнення малюнка коштує дороже за стандартну. Ми наймали бригаду за рекомендацією, і потрапили на професіоналів — вони відверто пояснили, скільки коштує окремі види робіт. Але для розуміння ринку ми зібрали інформацію звідусіль, на форумах та в блогах. Дуже корисною виявилася інформація на ресурсі moeselo.kr.ua, де були приклади готових кошторисів.

Запас на непередбачуване. Непередбачувані витрати (запас 15%)

Можете бути певні: це станеться. Стіна виявиться кривою. Ми цілеспрямовано створили резерв, і це вберегло від паніки, коли з'явилися несподівані витрати.

Підсумок

Кінцева сума на фініші — це завжди більше, ніж просто "ціна плитки + ціна роботи". Це комплексний показник. Найкращий спосіб не помилитися — прописати все до копійки, слухати тих, хто вже робив та бути допитливим. І, зрозуміло, вивчати досвід інших, де можна побачити ситуацію зсередини.

举报 回复 使用道具

0

主题

0

回帖

1

积分

新手上路

积分
1
Придбавши мультиварку, то перший час варив у ній майже все. Складалося враження, що цей прилад дійсно може замінити все. Але з часом почав помічати дивні речі: деякі страви виходили зовсім не такими, як на плиті.

Найбільше розчарувала риба. Я захотів приготувати ніжне філе в режимі "Тушкування", а через годину дістав із мультиварки суху й несмачну гуму. Виявилося, що будь-яка риба в мультиварці втрачає форму швидше, ніж встигаєш зреагувати. Її ніжна структура не витримує тривалого томління.

Саме тоді я вирішив розібратися в темі детальніше і на сайті https://receptidlyamulivarok.space/ натрапив на корисну статтю про те, чому не всі страви варто довіряти мультиварці. Автор статті дохідливо пояснював, які продукти псуються в цьому приладі. Насправді, риба — лише верхівка айсберга. Певні види продуктів в умовах повільного нагрівання стають не просто несмачними, а навіть небезпечними. Відтоді я став обережнішим із приладом, і це врятувало багато моїх вечерь.

举报 回复 使用道具